За Нас

Коректност, Бързина, Изпълнение в Срок!

   Кантората е основана през 2009 г. от екип от висококвалифицирани счетоводители в град София. За сравнително кратък период от време, в резултат на качеството на предлаганите услуги, компанията търпи изключително динамично развитие. Това, както и нарастващия брой на клиенти, налага разширяване на екипа, офисите и предлаганите услуги.

           Днес, четири години по- късно, Счетоводна къща „Флорере“ разполага с голям, опитен и мотивиран екип от специалисти в областта на счетоводството, финансите и правото.

          Ние знаем какво е необходимо за стартирането, развитието и успеха на всеки един бизнес. Спокойствието, коректността, качеството, професионализма и конфиденциалността са само част от нашите приоритети, към които се стремим и успяваме да постигнем в обслужването на нашите клиенти. С годините сме научили, че най- важната предпоставка за развитието на един проект в сферата на услугите е удовлетвореността на крайния потребител- това сте вие! Вие сте нашият мерител – кои сме, къде се намираме и накъде отиваме!

Предлагаме ви заедно да тръгнем по пътя на професионалните успехи и заедно да берем плодовете на съвместната ни работа.

Много хора вече ни се довериха и сега са спокойни за обслужването на техния бизнес! Направете го и вие, не се колебайте да се свържете с нас.